2. kolo šolske karate lige 2013/2014, Velenje

By 20 novembra 2013Članki s tekem

Borba

 

2. kolo šolske lige v Velenju, 30.11.2013

2. kolo šolske lige v Velenju je organiziral Karate klub Velenje. Lige se je udeležilo 102 tekmovalk in tekmovalcev iz 13. klubov.

Na tekmi so sodelovali Karate DO klub Ptuj, KK Rogaška Slatina, KK Rogla, KK Kozjansko in Obsotelje, KK Oplotnica, KK Shotokan Velnenje, KK Rudar Velenje, KK Gornja Radgona, KK Štore, KK Dinamik Celje, KD Loče, KK Žalec in seveda tudi gostitelj KK Velenje.

Namen tekme je bil, da se mladi med seboj pomerijo v spretnostih, se urijo za nadaljne velike nastope, predvsem pa je na teh tekmah pomemben socialni stik otrok v različnih starostnih skupinah. Prav tako so se tekme udeležili otroci s posebnimi potrebami in ponovno dokazali, da je karate veščina, ki je namenjena tudi njim.

Za izvedbo tekme se moramo zahvaliti vsem sodelujočim članom Karate kluba Velenje, ki so pomagali pri organizaciji in izvedbi tekmovanja. Zahvala gre vsem trenerjem, redarjem, ekipi ob tatamijih in puncam ob pultu za okrepčitev.
Brez timskega dela in duha v klubu nam tako lepo in brez zapletov tekme ne bi uspelo organizirati.
Prav tako se moramo za izvedbo zahvaliti sponzorjem, ki so na različne načine pomagali:
Šolski center Velenje
Športno društvo Premogovnik
Gostilnica Polna skleda
Vici d.o.o.

Mirno lahko rečemo, da je bil cilj tekme dosežen, saj je bilo vodilo predvsem druženje mladih, ki trenirajo karate in se skozi tekmovalnost primerjajo v znanju in sposobnostih, ki so si jih pridobili skozi proces vadbe v posameznih klubih. Tekmovanje je potekalo kot običajno brez zapletov.

 

 

Karate klub Velenje organizira v soboto 30. novembra 2013 v športni dvorani Šolskega centra Velenje, Trg mladosti 3, 2. kolo šolske karate lige.

RAZPIS 2 kolo šolske lige 2013-2014

admin

Author admin

More posts by admin