HVALA ZA OBJEM

Dragi prijatelji/prijateljice, člani/članice KKV, podporniki KKV in tudi vsi ostali, ki ste nam pripravljeni pomagati

POKAŽIMO SLOŽNOST IN VZTRAJNOST!

V mesecu januarju 2015 sprejemamo t.i. OBJEMČKE (glasovanje za zbiranje donatorskih sredstev Studia Moderna na spletni povezavi http://objemtopline.dormeo.net).

Obračamo se na vas, da nam pomagate pri zbiranju sredstev, ki jih lahko dobimo samo, če zberemo dovolj objemov na spletni strani Studia Moderna. Vas bo objem stal le klik na gumb »Podarjam objem«. OBJEMČKE lahko podarite le enkrat na dan. Objemamo se vse dni v mesecu januarju. Torej “klikajte” in objemajte nas vsak dan.

Že v naprej se vam iskreno zahvaljujemo.

 

Kratka navodila:

 Obiskovalci lahko vsak dan podarijo po en objem vsakemu prosilcu. Za podarjanje objemov se mora vsak obiskovalec registrirati s svojim e-mailom, s čimer želijo pri Studiu Moderna preprečiti zlorabe pri podarjanju objemov. E-maila ne bodo uporabili v marketinške namene.

Obiskovalec opravi registracijo, ko prvič podari objem s klikom na gumb »Podarjam objem«. V okno, ki se odpre, vpiše svoj e-mail, obkljuka strinjanje s pravili za sodelovanje in klikne gumb »Potrdi«. Na vpisani e-mail bo poslana elektronska pošta s povezavo, s klikom na katero bo obiskovalcu omogočeno podarjanje objemov tudi v prihodnje (le s klikom na poslano povezavo v elektronski pošti) brez ponovne registracije (dokler ne zbriše »cookijev« oziroma »piškotkov«).

 Objemi se podarjajo med vključno 1. in vključno zadnjim dnem v mesecu. Torej v našem primeru od 1.1.2015 do 31.1.2015.

 Število podarjenih objemov bo vseskozi objavljeno na spletni strani Objema topline in se bo sproti osveževalo. 

Objem 😉

Ekipa Karate kluba Velenje

admin

Author admin

More posts by admin