MLADINSKO EVROPSKO PRVENSTVO KARATE CIPER 2016

By 1 februarja 2016Članki s tekem

SEBASTJAN KAUZAR se je kot član KARATE KLUBA VELENJE in član Slovenske državne reprezentance Karate zveze Slovenije še skupaj z reprezentačnima kolegoma BOROM HARTLOM IN JANOM HARTLOM iz Karate kluba Kozjansko – Obsotelje udeležil 43. kadetskega, mladinskega in U21 Evropskega prvenstva v karateju v Limassolu na Cipru. Našo državo in omenjena kluba so skupaj zastopali v kata teamu – kategorija kadeti.

Od 5. do 7. februarja 2016 je ciprski Limassol gostil najboljše mlade karateiste Evrope. V posamezni kategoriji je lahko nastopal iz posamezne države samo en tekmovalec oz. v kata teamu 3 najboljši tekmovalci, tako da so se na prvenstvu res pomerili najboljši med najboljšimi. Skupno se je v treh dneh na boriščih pomerilo 943 tekmovalk in tekmovalcev iz 48 držav, med njimi tudi 27 slovenskih reprezentantov.

Od slovenskih reprezentatov se je najbolje uvrstila, z edino slovensko medaljo s tega prvenstva, katašica Maša Simonič, članica Karate kluba Kovinar Maribor, saj je osvojila srebrno medaljo.

Čestitamo!

Vodstvo KKV

 

Celoten članek, ki ga je pripravil Sebastjan Kauzar lahko preberete v prilogi Udeležba na MEP Ciper 2016

Seba_K

admin

Author admin

More posts by admin