KARATE KLUB VELENJE JE POMAGAL Z ZBIRANJEM PRISPEVKOV ZA OGROŽENE V POPLAVAH NA OBMOČJU HRVAŠKE, BIH IN SRBIJE

By 19 maja 2014Pomembna obvestila

Člani Karate kluba Velenje smo od ponedeljka do četrtka zbirali materialne prispevke v klubskem Doju in skupaj odpeljali za velik kombi različnih materialnih dobrin od hrane, pijače, oblek, čistil, sanitarnega materiala, posteljnine, baterij, svetilk, polnilcev, jogi…skratka vse kar bodo ljudje na ogroženem območju v teh hudih časih potrebovali. Vsem članom kluba se iskreno zahvaljujemo za prispevke. Dokazali smo, da znamo “strniti vrste” in pomagati. Predvsem smo ponosni, da so se akcije udeležili tudi bivši člani kluba in s tem pokazali in dokazali, da je pripadnost še vedno prisotna, ne glede na to ali še aktivno trenirajo ali ne.

Izkazali ste nam veliko čast.

HVALA!

Ekipa Karate kluba Velenje

 

 

POMOČ udeleženim v poplavah_2014

 

V nedeljo je bila sklicana korespondenčna seja IO KK Velenje, na katerem smo se dogovorili o pomoči mestom v Srbiji ter Bosni, Hercegovini in Hrvaškem, ki so jih v zadnjih dneh prizadele poplave z zbiranjem raznih materialnih prispevkov.

Tisti, ki bi želeli pomagati, pripeljete svoje prispevke v klubski Do (CVIU Velenje)vsak dan od ponedeljka, 19. 5. 2014 do četrtka 22. 5. 2014 od 16. do 19. ure  ali nas lahko kontaktirajte na telefonske številke 031 829 252 in 051 327 785 in se bomo dogovorili o prevzemu.

Zdaj pa…

Pobrskajte po svojih omarah in igračah, ter prehrambnih izdelkih in jih dostavite v klubske prostore Karate kluba Velenje (CVIU, Kidričeva cesta 19, 3320 Velenje).

Hvala vsem, ki ste pripravljeni pomagati!

Karateistični pozdrav,

Ekipa Karate klub Velenje

KARATE KLUB VELENJE BO POMAGAL Z ZBIRANJEM PRISPEVKOV

Spremljajte nas tudi na Facebooku:

https://www.facebook.com/karateklub.velenje

Ali ste vedeli, da lahko po slovenski zakonodaji namenite 0,5% od dohodnine društvom?

Zakaj ga nebi Karate klubu Velenje

Info: http://www.dobrodelen.si/

admin

Author admin

More posts by admin

Leave a Reply